Marianne Ødegaard Ribe
Foto

Marianne Ødegaard Ribe (53) tiltrer som administrerende direktør i Ringnes 1. november i år.

Marianne Ødegaard Ribe blir ny toppsjef i Ringnes

Publisert: 27. juni 2022 kl 15.14
Oppdatert: 28. juni 2022 kl 10.07

­Hun er i dag administrerende direktør i NorgesGruppen Servicehandel, som til sammen består av over tusen butikker. Hun er en del av konsernledelsen i NorgesGruppen og har vært i selskapet siden 2007, skriver Ringnes i en pressemelding.

Marianne starter i Ringnes 1. november, og blir også den aller første kvinnen som går helt til topps i det Carlsberg-eide bryggeriet.

Fram til hun tiltrer vil finansdirektør Kim Rolf fortsette i rollen som fungerende leder av selskapet.

Kim Rolf har ledet selskapet siden januar, da det ble klart at Anders Røed gikk til Kronenbourg, Frankrikes nest største bryggeriselskap.

Sterke resultater

– Vi er svært glad for at vi får Marianne med oss på laget. Hun har vist imponerende resultater der hun kommer fra og har alle forutsetninger for å bidra til at Ringnes fortsetter å levere i årene som kommer. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne og få henne om bord, sier fungerende leder i Ringnes, Kim Rolf.

Marianne Ødegaard Ribe sier at hun ser fram til å lede Norges største bryggeri og leverandør av drikkevarer.

Saken fortsetter under annonsen

– Ringnes er et solid selskap, med en stolt historie og ikke minst mange sterke merkevarer som skaper stort engasjement blant folk. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med selskapet. Når jeg starter opp er planen min å bruke mye tid ute i organisasjonen for å bli bedre kjent med både ansatte og selskapet, sier Marianne.

Internasjonal erfaring

Marianne er utdannet siviløkonom og har jobbet i ledende stillinger både nasjonalt og internasjonalt innenfor salg, marked og forretningsutvikling i selskaper som Jordan, Lego, NSB og BMW. Hun har også styreverv i selskaper som Flytoget, Grieg Seafood og Viking.

Ringnes er Norges største drikkevaresleskap og omsatte i 2020 for nesten 5 milliarder kroner.

 

 

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb