Anders Røed blir ny administrerende direktør for det franske bryggeriselskapet Kronenbourg.

 

Anders Røed til Kronenbourg 

Publisert: 6. januar 2022 kl 16.34
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

Røed  går inn i rollen som  administrerende direktør for Kronenbourg umiddelbart. Kronenbourg er Frankrikes nest største bryggeriselskap, og blant annet kjent for merkene 1664 Blanc og Grimbergen.  

Nåværende finansdirektør i Ringnes, Kim Rolf, vil fungere som leder for det norske drikkevareselskapet inntil en ny administrerende direktør er på plass. Arbeidet med å finne Røeds etterfølger pågår.

– Det er ikke med lett hjerte jeg nå takker for meg. Jeg startet i Ringnes første gang i 2010, og har siden den gang stadig latt meg imponere over hva som bor i dette selskapet; Vi har en stolt historie og meget sterke merkevarer som enhver nordmann har et forhold til. Og ikke minst har vi utrolig mange flinke folk som alltid gir hundre prosent for selskapet. Nå ser jeg frem til å ta fatt på nye, spennende utfordringer i Kronenbourg – også det et bryggeri i Carlsberg-familien med en stolt historie og mange meget sterke merkevarer, sier Røed i en pressemelding.

Anders Røed startet i Ringnes som Marketingdirektør i 2010, fra stillingen som konserndirektør marked i Storebrand. Etter 4,5 år i rollen som Marketingdirektør i Ringnes gikk han videre til stillingen som VP Marketing og deretter VP Commercial i Western Europe i Carlsberg Group. Han kom tilbake til Ringnes i 2017 i rollen som administrerende direktør.

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb