Foto

Norske Adrian Michalcik gikk helt til topps i Diageo World Class Global Bartender of the Year i Sidney. 

Verdens beste bartender er norsk

Publisert: 16. september 2022 kl 10.22
Oppdatert: 16. september 2022 kl 12.14

­Adrian Michalcik rørte, blandet og ristet seg til tittelen Diageo World Class Global Bartender of the Year i Sidney. 50 bartendere fra hele verden deltok.

Adrian konkurrerte med noen av verdens beste bartendere i en rekke utfordringer, valgt ut for å testes i cocktailferdigheter, kunnskap og kreativitet.

– En stor drøm har gått i oppfyllelse. Det at jeg har vunnet verdens største bartenderkonkurranse er ikke til å tro. Det er et lite skritt for menneskeheten, men et veldig stort skritt for meg, sier en fornøyd Adrian Michalcik.

Adrian er til vanlig barsjef på Pier 42 Bar på Petter Stordalens Premium-hotell, Amerikalinjen i Oslo.

– Det føles som vi syklet i konstant motbakke i to år. Det har vært tøft for både meg og bransjen vår. Det å få sjansen til å konkurrere her, i det virkelige liv, mot fantastisk dyktige bartendere, føles som starten på et nytt kapittel, sier Adrian Michalcik.

Marissa Johnston er Global Head of Diageo World Class som arrangerer konkurransen. Hun mener Adrián skilte seg ut.

– Nivået i år har vært skyhøyt. Finalistene har tatt håndverket sitt til et nytt nivå. Adrian skilte seg ut som en virkelig ener. Han er en verdig vinner og jeg ser virkelig frem til å jobbe med ham i året som kommer, sier Marissa Johnston i Diageo.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb