Restaurant

Filip August Bendi, flankert av Leon Haarberg Nilsen (t.v.) og Christopher W. Davidsen.

Filip August Bendi har valgt sitt team

Publisert Sist oppdatert

Norges Bocuse-kandidat, Filip August Bendi, har nå valgt teamet som skal hjelpe ham med å nå målet om pallplassering i Bocuse d’Or Europe i 2022 og verdensfinalen Bocuse d’Or i Lyon i 2023.

Coach blir Christopher W. Davidsen og Leon Haarberg Nilsen blir commis. Sven Erik Renaa er teamets president.

- En kandidat er ingenting uten teamet sitt, og jeg er veldig glad for å ha fått med meg så erfarne, hardtarbeidende og kreative kokker på laget, forteller Filip August Bendi.

På treningskjøkkenet i Thon Hotel Oslofjord, er Filip August Bendi og teamet hans allerede i full gang med å eksperimentere med de ulike råvarene, finne ut hvilke teksturer og smaker som harmonerer med hverandre, samt å jobbe frem ideer knyttet til prestasjon og geografisk identitet.

- Christopher W. Davidsen er enormt erfaren. Som Bocuse-kandidat tok han selv sølv, både i Europa-kvaliken i 2016 og i verdensfinalen i 2017, og vet dermed hva som kreves for å komme på pallen. Leon er et utrolig kokketalent som allerede har gjort seg bemerket i diverse lærlingkonkurranser, og han har selv ambisjoner om å konkurrere, noe som er viktig, forklarer kandidat Filip August Bendi.

Powered by Labrador CMS