Konrad Sel melder om ny utstillerrekord for Østlandske Storhusholdning.

Convenience

Utstillerrekord på Østlandske Storhusholdning

Publisert: 29. september 2021 kl 11.23
Oppdatert: 30. september 2021 kl 09.39

Det er NHO Reiseliv Innlandet og Utstillingsplassen Messer AS, ved Konrad Sel, som er arrangører. Iår er messen lagt til dagene 6. og 7. oktober. Det er gratis inngang for bransjefolk.

Konrad Sel melder om ny utstillerrekord, tilsammen 106, og for første gang blir det egen avdeling for øl, vin og brennvin, med rundt 30 leverandører.

NHO Reiseliv har lagt opp seminar/konferanse kl. 11.00 begge dagene. Gjenåpning av AS Norge etter pandemien, blir den røde tråden.

- Østlandske Storhusholdning 2021 ønsker å utnytte den unike muligheten vi har til å sette fokus på hele horeca-bransjen, både i privat og offentlig sektor, og det nye er at vi skal skape en fagmesse som har bærekraft og matsvinn i sentrum. Med maksimalt fokus på bærekraft og minimering av matsvinn i bransjen, vil begge messedagene ha seminar/konferanse om temaet, her kan man lære av de beste i bransjen.

Vi synes også det er viktig å ha fokus på rekruttering til faget i form av kokkelærlingkonkurranser, og så synes vi det er gøy at de som allerede er i faget videreutvikler seg og konkurrerer. Konkurransene for kokk- og servitørlærlinger og Beste kokk i Innlandet, er et samarbeid med Kokkenes Mesterlaug Innlandet. Også her blir det stort fokus på utnytting av råvarer og på å minimere restavfallet, sier Konrad Sel.

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb