2017

Bak fra venstre: John Arne Jørgensen, Norsk Storhusholdning; Ingunn Jordheim, Vin- og brennevinleverandørenes forening; Per Engen, Asko Norge; Jan Arstad, Nortura; Hege Ramseng, Bryggeri- og drikkevareforeningen; Odd Vanebo, Lodiz og Arnt Steffensen fra Kost- og ernæringsforbundet. Foran fra venstre: Steinar Stensson, BFSN; Richard Hagel, NHO Reiseliv; Arne Dalseng, BFSN; prosjektleder Torill Engelberg og Trond Andersen, Norges Varemesse.

Smak-messen tar form

Arbeidet med å planlegge Smak-messen i 2017 er i full gang.

Publisert Sist oppdatert
Nordens største møteplass for hotell, restaurant, café, catering, institusjon, kantine, convenience, uteliv, bakeri, konditori og dagligvare, reklamerer prosjektleder Torill Engelberg i Norges Varemesse.Smak-messen åpner 7. februar 2017, og messen varer til og med 10. februar.Norges Varemesse samarbeider om messen med NHO Reiseliv og Bransjeforening for storkjøkkenleverandører i Norge, BFSN.
Powered by Labrador CMS