kjøtt

28 MILLIONER PAKKER: Norfersks kjøttprodukter til Norgesgruppen øker kraftig. (Foto: Georg Mathisen)

Rå vekst for Norfersk

Fire år etter starten har Norfersk over 100 ansatte og milliardomsetning.

Publisert Sist oppdatert
Smaalenenes Avis har besøkt Nortura-datterselskapet på Hærland. – Vi produserer 14.000 tonn mat i året, sier daglig leder Bente Lind til avisen.Det betyr 28 millioner forbrukerpakker som distribueres via Asko på Vestby til butikkene i Norgesgruppen.Slagordet er «Helt rått», blant annet for å fortelle at produktene er rå og skal varmebehandles hjemme hos forbrukeren. Men det passer på veksten, også, med to og en halv ganger større omsetning enn for fire år siden.Av og til må det produseres i tre skift. Det betyr 150 personer på jobb. – Vi har vår egen bemanningspool, det vil si en liste med personer vi ringer ved behov, forklarer Bente Lind.Over halvparten av de ansatte kommer fra andre land; halvparten av dem igjen fra Sverige.

28 millioner pakker

Tre skift

Powered by Labrador CMS