Nyheter

Fiskeri- og havminister Cecilie Myrseth inviterer bransjeaktører til en prat om sjømatindustriens rammevilkår. Foto: Nærings- og fiskeridepartementet

Ber bransjeaktører ut på sjømat-date

Fiskeri- og havministeren inviterer sjømatindustrien og dagligvarebransjen til date for å snakke om en felles fremtid.

Publisert Sist oppdatert

I mars samles alle som er interessert i norske råvarer og sjømat i Trondheim – til Bocuse d’Or og Norway Seafood Festival.

Fiskeri- og havminister Cecilie Myrseth (Ap) vil bruke anledningen til å sette sjømaten høyere på dagsorden og varsler derfor et eget sjømatarrangement mandag 18. mars.

Prat om sjømatindustriens rammevilkår

– Jeg vil at vi skal både bearbeide og spise mer sjømat i Norge. Fremover må vi få en bred diskusjon om rammevilkårene for hele sjømatindustrien. Vi må se dette i en helhetlig sammenheng – med hele næringa frem til forbruker, sier hun.

Myrseth vil samle sjømataktører fra hele verdikjeden – fra hav til bord.

– Sammen må vi snakke om hvordan vi får løftet opp og frem mer mat fra havet, sier hun.

Powered by Labrador CMS