Nyheter

– Konseptene vi har står sterkt lokalt og vi har opprettholdt kundeantallet i 2023, sier Kjøpmannshusets sjef Ole Christian Fjeldheim.

Kjøpmannshuset: Planlegger et tosifret antall nye butikker

Kjøpmannshuset og Ole Christian Fjeldheim trosser dyrtiden og planlegger et tosifret antall nye butikker i 2024.

Publisert Sist oppdatert

– I 2023 har kunden vært opptatt av gode kjøp og vi ser at kampanjene våre har slått an. Konseptene vi har står sterkt lokalt og vi har opprettholdt kundeantallet, forteller Ole Christian Fjeldheim til Dagligvarehandelen. Han er adm. direktør i Kjøpmannshuset, som omfatter kjedene Spar/Eurospar, Joker og Nærbutikken. Ved utgangen av året hadde de tre kjedene totalt 875 butikker. Av dem er 288 Spar/Eurospar, 451 er Joker og 136 er Nærbutikken.

– I løpet av 2023 fikk vi to nye butikker i Spar, sju nye i Joker og fem nye Nærbutikken. Alle var nyetableringer for oss, forteller Fjeldheim. I samme periode ble det lagt ned 15 butikker i Kjøpmannshuset, fem Spar-butikker, åtte-Joker-butikker og to Nærbutikker.

– Vi planlegger en rekke nye butikker i alle konseptene våre i 2024. I sum vil det bli tosifret. Vi har fokus på å skille oss ut fra lavpris, ha gode kampanjer, satse på lokalmat og ikke minst god service gjennom våre lokale supermarkeder og nærbutikker i 2024, avslutter Ole Christian Fjeldheim. 

Powered by Labrador CMS