­  Samkjøpsavtalen mellom Oda Norge og Oslo kommune omfatter bestilling og levering av mat og drikke til over 800 virksomheter i kommunen. Foto: Oda

Samkjøpsavtalen mellom Oda Norge og Oslo kommune omfatter bestilling og levering av mat og drikke til over 800 virksomheter i kommunen. 

Foto

Oda

Oda skal levere mat til Oslo kommune for 300 millioner

Publisert: 12. januar 2023 kl 08.27
Oppdatert: 12. januar 2023 kl 08.27

I anbudet ble Oda vurdert som den beste leverandøren av kvalitetsmat og bærekraftige løsninger til en konkurransedyktig pris, skriver Oda i en pressemelding.

800 virksomheter

Samkjøpsavtalen omfatter bestilling og levering av mat og drikke til over 800 virksomheter i Oslo kommune. Typiske brukere er Osloskolens kantiner, samt kommunale barnehager og sykehjem.

Kristin Thornes Woldsdal er administrerende direktør i Oda Norge.

Kristin Thornes Woldsdal er administrerende direktør i Oda Norge.

– Vi er skikkelig stolte av at en så stor innkjøper som Oslo kommune har valgt oss som leverandør til Oslos skoler, barnehager og sykehjem fremover. Med en enkel menyplanlegger og integrert butikkløsning, har vi som mål å forenkle hverdagen til de ansatte i kommunen. Det er veldig hyggelig at en så stor innkjøper som Oslo kommune anerkjenner oss som en leverandør av inspirerende, fristende og klimavennlige matvalg, sier administrerende direktør Kristin Thornes Woldsdal i Oda Norge.

I tildelingsbrevet til Oda understreker Oslo kommune at netthandelsløsningen har et grensesnitt som er svært intuitivt og enkelt å bruke, og at den integrerte menyplanleggeren i netthandelsløsningen anses som en stor fordel for brukerne.

Vokser i bedriftsmarkedet

Saken fortsetter under annonsen

Fra 2021 til 2022 økte Oda omsetningen på salg til bedrifter, kommuner og organisasjoner med over 70 prosent. I tillegg til å vinne Oslo-anbudet, har også selskapet kontrakter med blant annet kommunene i Sarpsborg, Fredrikstad, Moss, Indre Østfold, Ullensaker og Lørenskog.

– Bedrifter og offentlige virksomheter utgjør nå en økende del av vår kundemasse, sier Thornes Woldsdal.

 

 

 

 

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb