– Coop har gjennom en årrekke iverksatt en rekke tiltak for å redusere matsvinnet, og nedprising av varer med kort holdbarhet har vist seg som svært effektivt og populært, sier administrerende direktør Philipp Engedal i Coop Norge.

Foto

Coop

Coops bærekraftsrapport: Kuttet matsvinnet med over ni prosent

For å lese alle artiklene på matogmarked.no må du være abonnent.

Convenience gratis i 3 mnd
Stopper automatisk

Mat og marked legges ned som eget produkt, men vi dekker fortsatt stoffområdet i Convenience, Dagligvarehandelen og Reiseliv1.

  • Les alle artiklene på convenience.no
  • Les papirutgaven som e-tidsskrift
  • Nyhetsbrev
  • Stopper automatisk
0
Bestill
Dagligvarehandelen digitalt gratis i 3 mnd
Stopper automatisk

Mat og marked legges ned som eget produkt, men vi dekker fortsatt stoffområdet i Convenience, Dagligvarehandelen og Reiseliv1.

  • Les alt innhold på dagligvarehandelen.no
  • Les papirutgaven som e-avis
  • Les alt innhold i vår app
  • Nyhetsbrev
  • Stopper automatisk
0
Bestill
Reiseliv1 digitalt gratis i 3 mnd
Stopper automatisk

Mat og marked legges ned som eget produkt, men vi dekker fortsatt stoffområdet i Convenience, Dagligvarehandelen og Reiseliv1.

  • Les alle artiklene på reiseliv1.no
  • Les eutgaven på nett
  • Nyhetsbrev
  • Stopper automatisk
0
Bestill

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb