Geir Jostein Dyngseth, direktør for Organisasjon og medlem i Coop Norge.

Foto

Coop Norge

Coop har passert 200.000 familiemedlemmer

Publisert: 24. mars 2023 kl 10.31
Oppdatert: 24. mars 2023 kl 14.42

­– Coop ønsker å gjøre det lettere for husholdningene å registrere alle kjøpene sine og dermed sikre at de alltid tjener opp kjøpeutbytte. I mars 2022 lanserte vi en teknisk løsning der våre medeiere kan invitere familiemedlemmer, som ikke er medeiere fra før, til å spare opp kjøpeutbytte sammen, sier Geir Jostein Dyngeseth, direktør for Organisasjon og medlem i Coop Norge, i en pressemelding.

Egen app-versjon

Familiemedlemmer får sin egen versjon av Coop-appen eller sitt eget medlemskort. I tillegg får de tilgang til alle medlemsfordeler og tjenester, med unntak av selve medlemskontoen, som disponeres av eieren av medlemskapet. Familiemedlemmer betaler ingenting for medlemskapet.

200.000 på bare ett år

– Det er gledelig å se at våre medeiere har rekruttert over 200.000 familiemedlemmer på bare ett år, og det helt uten ekstern markedsføring fra oss. Vi er spente på fortsettelsen, og fremover håper vi flere medeiere vil se verdien av å rekruttere familiemedlemmer, sier Dyngeseth.

Forbrukersamvirket nærmer seg totalt 2,1 millioner medeiere. Bare i løpet av årets to første måneder fikk samvirkelagene i Coop 26.229 nye medeiere. Dette er en vekst på 39 prosent mot samme periode i fjor. I tillegg ble det rekruttert 26.644 familiemedlemmer i januar og februar i år.

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb