Nyheter

ALLE GODE TING ER TRE: De Norske Kokkelandslagene har allerede vunnet sitt tredje kategorigull, og VM pågår fortsatt. Foto: Rasmus Kongsøre

Norsk gullfest i kokke-VM fortsetter

Den norske medaljefesten i Culinary World Cup 2022 fortsetter. Kokkene plukket sitt tredje kategorigull, og VM er ennå ikke over.

Publisert Sist oppdatert

De Norske Kokkelandslagene forsyner seg grovt fra medaljebordet og håver inn edelt metall under kokke-VM i Luxembourg.

I helga ble det kategorigull i Senior Chefs Table, nå plusset de norske kokkene på med ytterligere to gull i kategoriene i Junior «Chefs Table on fire» og Senior «Hot Kitchen - Restaurant of Nations».

LIV OG RØRE: Juniorlaget i Kokke-VM i Luxemburg etter kategoriseieren. Foto: Rasmus Kongsøre

Juniorenes gull-lag besto av:

  • Benjamin Granerud
  • Johanna Magdeli Utvær
  • Robert Haugen
  • Andreas Enger Fjellheim
  • Håvard Onsøyen
  • Christoffer Fallet
  • Martine Espeland
  • Jon Erlend Matre
  • kaptein Tonje Torvanger.

Og her er seniorlagets medlemmer:

  • Aron Espeland
  • Sindre Iversen
  • Trym Karlsen
  • Panupong Phengpheng
  • Toum S.D Ulseth
  • Kåre A. Hjartholm
  • kaptein Sebastian Myhre
  • manager Gunnar Hvarnes.
STOLT: Dette er det norske seniorlaget som plukket kategorigull. VM-drømmen lever. Foto: Rasmus Kongsøre

De norske lagene ser virkelig ut til å være «on fire». Så langt har Norge tatt tre av fire mulige gull i verdensmesterskapet. I tillegg har de fått med seg en sølvmedalje.

VM-drømmen lever

Selv om den siste konkurransen fortsatt ikke er bedømt, lever Norges store drøm om å bli verdensmestre i beste velgående, skriver Norske Kokkers Landsforening i en pressemelding.

I morgen, torsdag, summeres nemlig poengene fra alle de fem konkurransene opp og verdens beste kokkelandslag kåres. Sist Norge vant denne gjeve konkurransen, var i 2006 med Svein Erik Renaa som manager og Gunnar Hvarnes som kaptein.

Powered by Labrador CMS